Hobby ramen

Jaarlijks verlaten er in de fabriek van Hobby caravans zo’n 12.000 caravans en campers de lopende band. Klaar om heerlijke vakanties tegemoet te gaan. Dit maakt Hobby één van de grotere caravanfabrikanten van Europa. In Duitsland heeft Hobby een marktaandeel van ongeveer 25%. Als u de beschikking heeft over één van deze schitterende Hobby caravans, dan kan het voorkomen dat er onverhoopt een raam toe is aan vervanging. Bij Willemsen Caravans kunt u het juiste raam voor uw caravan vinden zodat u onbezorgd op reis kunt met de caravan of camper!

Het juiste raam voor uw camper

Bij Willemsen Caravans hebben we veel ramen op voorraad. Deze ramen kunnen we snel bij u afleveren zodat u het kapotte raam snel kunt vervangen. Voor Hobby caravans is er hoofdzakelijk één fabrikant die de ramen voor de caravans levert. Dit is het Luxemburgse Para Press. Para Press realiseert zeer hoogkwalitatieve caravan ramen waarmee u de komende jaren dus weer mee vooruit kunt! Deze ramen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten van Hobby Caravans.

Mocht u geen Hobby caravan hebben, maar een ander merk caravan? Neem dan eens contact op met de klantenservice van Willemsen Caravans. Wij hebben namelijk ook caravanramen voor onder andere:

Direct uw raam bestellen

Bij Willemsen Caravans kunt u direct uw aanvraag indienen zodat u snel het juiste raam in huis heeft en deze kunt laten monteren. Mocht u vragen hebben over deze montage, dan helpen we u graag verder. In veel gevallen kunt u zelf namelijk de montage doen. Ook wanneer u andere vragen heeft over één van uw caravanramen, dan kunt u bij ons terecht. Neem hiertoe vrijblijvend contact met ons op!

 

Een vrijblijvende prijsopgave aanvragen