Over ons

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Willemsen Caravan en Camper Service, een caravan- en camperbedrijf. Door 25 jaar ervaring kunnen we op een zeer hoog kwaliteitsniveau onderhoudswerkzaamheden en schadereparaties uitvoeren.

Onze werkzaamheden bestaan uit onderhoud, schadereparatie, afhandeling met de verzekering en de- en montage van onderdelen.

Met ons lidmaatschap van de Bovag en de Focwa krijgt u gegarandeerd een hoge kwaliteit. Vanuit de Focwa kunnen wij voor u een Pack keuring verzorgen en als Erkend Select Herstelbedrijf kunnen wij elke schade voor u regelen.

We hebben een technisch magazijn met meer dan 14.000 caravan -en camperramen en nog meer technische onderdelen. Dagelijks versturen we onderdelen naar alle hoeken van Nederland en naar collega-bedrijven in Europa en daarbuiten.

Bij Willemsen Caravan en Camper Service geloven we in een klantgericht aanpak. Wij staan altijd klaar voor advies of een vrijblijvende offerte. Met onze kennis kunnen wij u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Kortom bij ons is service nog gewoon.

Wij zijn heel de week bereikbaar via de telefoon, fax, email of persoonlijk. Tevens zijn wij op zaterdagochtend geopend, voor de mensen die doordeweeks niet beschikbaar zijn.

U kunt bij onze werkplaats terecht voor een groot aantal punten:
• Onderhoud
• Expertise
• Reparatie
• Keuring
• Onderdelen
• Schadeherstel
• Nieuwe caravans
• Inkoop caravans
Occasions
• Accessoires

Tevens kunt u bij ons terecht voor een aankoopkeuring.

Welkom bij Willemsen Caravan en Camper Service…
waar service nog gewoon is!

Bij ons kunt u terecht voor alles wat erbij komt kijken om uw caravan of camper in topconditie te houden, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan. Niet alleen voor een BOVAG Onderhoudsbeurt, maar ook als u uw voertuig-uitrusting wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een mover, zonnepaneel of satelliet-TV bent u bij Willemsen Caravan en Camper Service aan het juiste adres.

Bovendien kunnen wij vrijwel alle soorten ramen in zowel camper als caravan leveren tegen scherpe prijzen en vaak direct uit voorraad.

Ongelukje gehad? Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van schadeherstel èn uiteraard ook de administratieve afhandeling daarvan met uw verzekeringsmaatschappij.

Op onze website kunt u alvast een indruk krijgen welke service wij u kunnen leveren. Maar uiteraard kunt u onze service pas echt goed ervaren als wij u als klant mogen verwelkomen.

slide2

.

Wij zijn aangesloten bij de volgende brancheorganisaties:

                    Bovag_logo_klein    Focwa_PMS_boundingBox_def    Caravanschadeselect_logo_kleur